Levering en voorwaarden

Door producten aan te schaffen wordt u licentiehouder van één exemplaar van het door u aangeschafte product. Het is niet toegestaan dit product met anderen te delen, anders dan voor eigen gebruik.

Na aanschaf van uw exemplaar (exemplaren) krijgt u automatisch een melding op het scherm met de downloadlink naar het bewuste product (producten). U krijgt dit ook in een mail op het door u opgegeven mailadres toegestuurd.

Vanwege de opzet van het systeem, waarbij alle producten uitsluitend via downloadlinks worden geleverd, kunnen de kosten zo laag blijven. Er worden dus geen verpakkings- of verzendkosten in rekening gebracht, en geen aparte onkosten voor het betalingsverkeer.

Mocht u na aanschaf de bewuste mail met downloadlinks niet ontvangen, kijkt u dan even in uw spambox. Is ook daarin niets te vinden, stuurt u dan een mail naar ziezoeducatief@esc-esc.nl, waarin u aangeeft wat u heeft aangeschaft en op welke datum. Wij kijken dan na wat er is misgegaan. Hebben we uw bestelling inderdaad in ons systeem geregistreerd staan (en uw betaling), dan sturen we u een bestellink na.